Iblant de beste 25 Bed og Breakfast

Lavik Fjord har blitt valgt som en av vinnerne i kategorien Bed & Breakfast av TripAdvisor i 2016 Travellers' Choice™-hotellprisene med rangering nummer 19 av listen på 25.

More

kl-tripadvisor-2016
Familiehotell, unik utsikt

Eit lite, koselig hotell som byr på komplett service. Perfekt for lange og korte opphald, arrangement og møter.

more

kl-uitzicht-sognefjord
SognTours: aktivetar for alle

Utforsk den fantastiske naturen rundt Lavik Fjord Hotell på ulike måtar. Fjellturar, sykkelturar, med bil eller båt, alt er mulig.

More

kl-SognTours

Reserver no online for eit opphald du aldri gløyme!

Trijnie og Laurens inviterer deg

Trijnie Cupido og Laurens Brock inviterer deg til ein herlig ferie. Dei har drivet hotellet sidan 2004. Saman med medarbeidarane passer dei på at gjestane har det bra og at du kan nyte ditt opphald. Komfortable hotellrom, god mat på restauranten, terrasse med utsikt over Sognefjord og fantastisk norsk natur.

 

More

Aktivt i og rundt Lavik Fjord Hotell
kl-wandelschoenen
picto-wandelen
Fjellturar i Lavik

I Lavik er det mange forskjellige fjellturar til alle, både nybegynnarar og dei som er litt meir erfarne. Spør om kart og informasjon ved resepsjonen – vi hjelper deg gjerne!

kl-snelboot
picto-boottocht
Båtturar

Lavik Fjord Hotell er eit bra utgangspunkt for å reise på båtturar og oppleve Sognefjorden frå vannet. Det er tross alt Norges største fjord! Ein rundtur vi regelmessig anbefala gjestane våra er turen til Vik i Sogn – ein skikkelig ‘’fjord experience’’!

kl-fietsen-fjord
picto-fietsen
Sykling

Lavik Fjord Hotell tilbyr komfortable syklar til leige. Sykkelrutane i området passar seg til alle – om du er erfaren syklist eller ei entusiastisk nybegynnar!